Om mig

“Hvorfor er det dig, der skal hjælpe mig med at skrive tekster?” spørger du måske dig selv.

Det ved jeg heller ikke, om det er. Men lad mig fortælle dig om min baggrund, så du selv kan vurdere, om jeg er et match for din virksomhed.

Jeg er uddannet fagjournalist og har arbejdet med faglig formidling i mange år. Min skrivekarriere har lært mig, at effektiv kommunikation ikke kun skal give ‘visninger’. Den skal give målgruppen vished for, at din virksomhed er troværdig.

Fra begyndelsen af min karriere i et ministerium kom jeg til at arbejde med formidling af juridisk fagstof til forudsætningsløse læsere. Jeg nedbrød kancellisproget og omskrev det til tekster, som modtagerne kunne forstå.

Det blev en tid, hvor jeg lærte, at kommunikation skal ske på modtagerens præmisser for at være effektiv – og at vi kan forkorte, konkretisere og forenkle mange tekster uden at miste betydningen i processen. Den lære sætter jeg hver dag i spil for mine kunder.

Som embedsmand arbejdede jeg også med ledelsesbetjening. Jeg skrev udkast til svar på borgerbreve på vegne af en direktør eller – somme tider – en minister. Desuden bidrog jeg til rapporter, beslutningsoplæg og svar på spørgsmål fra Folketinget.

Men så en dag sagde jeg op. Ikke for at opgive den skriftlige formidling, tværtimod. Jeg ville have tid og ro til at færdiggøre en spændingsroman, som jeg var begyndt på flere år forinden – og det gjorde jeg så.

Bogen, ”Bangkok Brænder”, findes i skrivende stund på 69 biblioteker over hele landet.

Da jeg havde skrevet manuskriptet til min roman, uddannede jeg mig til fagjournalist og begyndte at formidle virksomheders faglighed og brande dem gennem tekst. Den seriøse, faglige formidling er stadig i centrum, når jeg skriver – men kreativiteten har også fået en central plads.

Hvis du vil vide mere om min baggrund, er du velkommen til at besøge mig på LinkedIn.

Kontakt mig, hvis du vil tale om mulighederne for et samarbejde omkring din virksomheds kommunikation og faglige branding.